SN: Alec Bradley

Her følger SN på sigarene fra Alec Bradley:

Alec Bradley Black Market Churchill: Sigaren lukter søtlig, nøtteaktig og litt høy før tenning. Veldig “ren” i smaksprofilen, med en flott klokkeklar tobakkssmak. Aroma av kakao, kaffebønner, lær, kanel og kardemomme. Ganske unik i smaksbildet, men så er heller ikke innlegg fra Panama vanlig i denne klassen. Middels kraftig med pen fylde. Sigaren klarer å være delikat og veldig smaksrik på samme tid. En veldig god sigar.

Alec Bradley Tempus Centuria: Lukter mango, svisker og kumøkk før tenning. Ganske rett frem i starten, med aroma av lær, pulverkaffe, spisskummen og edeltre. Litt syrlig i røyken, og lite sødme i starten. Noe mer tobakkssødme etter hvert. Sigaren åpner seg etter en stund, men tar liksom aldri helt av. Mangler litt personlighet og sjarme. Pen, pyntelig og litt kjip.

Alec Bradley Prensado Churchill: En fysisk lekker sigar, med en flott box press. Før tenning varter sigaren opp med hasselnøtter, rosiner, tropiske frukter og rødt kjøtt. Litt kraftigere sigar enn de to over, men enda smoothere. Aroma av toffee, frisk frukt, karamell og krydderkake. Fantastisk godt balansert; spesielt syre/sødme er helt spot on. Muligens den beste ettersmaken i en sigar noen sinne. En opulent, smooth og aldeles fantastisk nydelig sigar som bare ikke går an å legge fra seg.

Share
This entry was posted in Nicaragua, Sigar, Sigarvurderinger and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply