Royal Danish Cigars til Norge!

Royal Danish Cigars er sigarverdenens nye superstjerne, og vi har selvsagt sikret oss agenturet på disse i Norge! Bak merket står danske Jan Vistisen, og sigarene er basert på en over 200 år gammel dansk sigartradisjon. Sigarene har på kort tid tatt sigarrøykere på begge sider av dammen med storm, og vi kan bekrefte at disse er noe av det mest interessante og beste vi har testet på veldig lenge.

Tre forskjellige serier kommer til Norge, i prisklasse fra “normal” pris til den ultraekslusive Gold & Swarovski-sigaren man ser til venstre på bildet. Royal Danish bruker fantatiske og spesielle tobakker fra Panama, Costa Rica, Jamaica og Ecuador, så dette er noe helt unikt.

Jan Vistisen kommer på besøk til oss i forretningen vår i Oslo for offisiell release i Norge tirsdag 28. oktober fra ca. kl. 14.00, ta turen innom oss! Mer info om arrangementet og sigarene kommer om ikke lenge.

Update: Vi har nå lagt ut sigarene i nettbutikken; de kommer på lager i midten av neste uke, og vi sender ut til nettkunder umiddelbart.

RDC-0007swarovski-cigar-triple

 

Share
This entry was posted in Sigar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply