Padrón Reserva Millennium!

padron-reserva-millennium-cigarEn svært spesiell release fra Padrón er på vei til Norge! Vi er kanskje ikke det landet som er vant til å få de hotteste sigarnyhetene aller først, men takket være våre svært gode venner hos Padón, er vi (muligens) de første i verden som kan tilby den mest eksklusive og ultrabegrensede sigaren produsenten noen gang har sluppet.

I 1999 lanserte Padrón den nå legendariske sigaren Padrón Millennium, laget for å feire millenniumsskiftet. Sigaren var en tweaket versjon av 1964-blenden, og oppnådde raskt kultstatus. 1000 humidorer à 100 sigarer ble laget, og denne sigaren er i dag en av de mest ettertraktede og dyreste sigarene på vintage-markedet.

Imidlertid ble ikke 100 000 sigarer sluppet på markedet i 1999. Det ble sluppet 96 000. De resterende 4000 ble lagt ned til lagring hos Padrón selv i Miami. Disse 4000 blir nå sluppet som Padrón Reserva Millennium, pakket i kasser à 4 sigarer. Sigarene har ligget i 17 år hos Padrón for modning, og vi er svært stolte av å kunne tilby disse i Norge, som de første i verden!

De fleste av de 100 000 sigarene som originalt ble produsert ble laget med madurodekkblad, med et lite og ukjent antall natural. Hvor mange av de 4000 som slippes nå er maduro og hvor mange er natural vet vi ikke, men de vi får til Norge er det sjeldne natural-utgaven.

Sigarene legges ut i nettbutikken om ikke så lenge, og vi annonserer det på Facebook på forhånd. Når vi får begrensede antall av sære sigarer til Norge pleier vi å si ifra om dette, men denne gangen er det snakk om et veldig veldig veldig begrenset antall. Vi kan takke våre gode venner i Padrón for at Norge i det hele tatt får noen av disse, siden nesten alle er forhåndssolgt i USA for lenge siden.

Padróns inntekter fra denne sigaren går til en skole familien har opprettet for mindre heldigstilte barn i Estelí, Nicaragua, så prisen vi betaler for disse går til en svært god sak, samtidig som man får sjansen til å sikre seg en av verdens mest sjeldne og ettertraktede sigarer.

Share
This entry was posted in Nicaragua, Sigar and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply